+46 35 - 17 48 00 info@nordifa.se

Jobba hos Nordifa

Produktionspersonal

Textil är framtidens material – lätt, starkt och obegränsat formbart. Nordifas produkter ger kunderna, som finns inom branscher som processindustri, inredning, akustik, fordon, skydd och sport, nya möjligheter.
Vi investerar löpande i ny teknik, samtidigt som vi moderniserar vår befintliga maskinpark. Nu söker vi omgående ett antal stabila personer som vill ingå i vårt team. Du kommer att växla mellan olika arbetsuppgifter vid vår kardning, nålning, formpressning, tillskärning och industrisömnad.

För att trivas bör du vara tekniskt intresserad, nyfiken och kunna ta i när det behövs. Den första tiden arbetar du tillsammans med någon av våra erfarna medarbetare för att lära dig de olika momenten.
Frågor om jobbet? Prata med Marcus Cronberg, 035-174850. Vi vill ha din ansökan, helst via mail till jobb@nordifa.se

Tekniker kundsupport/Innesälj

Textil är framtidens material – lätt, starkt och obegränsat formbart. Nordifas produkter ger kunderna, som finns inom branscher som processindustri, inredning, akustik, fordon, skydd och sport, nya möjligheter.
Kundsupportgruppen på Nordifa är den förenande länken mellan försäljning, teknikavdelning och produktion. Gruppen har huvudansvar för vår orderhantering och arbetar med en rad olika frågor; från råvaruinköp, produktdesign och planering till kreditkontroll, prissättning och fastställande av leveranstid.

Som tekniker i gruppen är du bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska. Behärskar du även finska är det en merit. Teknisk utbildning, minst på gymnasienivå, är ett grundkrav. Vi vill också att du har några års arbetslivserfarenhet, gärna från tillverkningsföretag.

Den produktutbildning du behöver får du på företaget. Du måste ha god social kompetens, vara bra på att samarbeta, stimuleras av kundkontakter och vara beredd att spela en aktiv roll i företagets försäljning.
Frågor om jobbet? Prata med Robert Bornefalk, direktel 035-174840 eller mobil 070-6908050. Vi vill ha ditt kortfattade presentationsbrev med CV via epost till jobb@nordifa.se.

 

Marknadsinriktad utvecklingstekniker eller utvecklingsingenjör

Textil är framtidens material – Nordifas produkter ger kunderna, som finns inom branscher som processindustri, inredning, fordon, sport, nya möjligheter. Vår teknikavdelning är nära knuten till försäljningen och har till uppgift att förvandla kundernas behov till tekniska lösningar. Hjälpmedlen är kunskap, avancerade råmaterial och en kunskap om vår tillverkningsprocess.

Nu söker vi en kreativ tekniker som älskar att lösa problem; även produktionstekniska. Utbildning inom textil-, kemi- eller polymerteknik är meriterande. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, ha god social kompetens och vara beredd att spela en aktiv roll i företagets försäljning och utveckling.

Du har ett nära samarbete med leverantörer och kunder, deltar i små och stora utvecklingsprojekt och arbetar med alla steg i vår produktion. Kundkontakter och resor är en naturlig del i arbetet.
Vi vill ha ditt kortfattade presentationsbrev med CV via epost till jobb@nordifa.se.

Ansök nedan