e

Nordifa etablerar nytt säljkontor i Norrköping!

Den 23 april 2018 slår Nordifa upp portarna till vårt nya säljkontor på Ståthögavägen 38 i Norrköping. Ett av skälen är att vi vill ge industrin ännu bättre rådgivning och service.

Ansvarig för Norrköpingskontoret blir David Ahlkvist, som framgångsrikt arbetade som försäljningsingenjör på Nordifa mellan 2000 och 2010. Han återvänder till Nordifa efter att ha arbetat med försäljning av ventilationsaggregat.

David blir ansvarig för Nordifas affärsområde FILTRERING OCH FÖRNÖDENHETER. Efter en kompletterande fortbildning i Halmstad (det har hänt mycket på textilområdet de senaste åren) kommer David att planera och leda bearbetningen av den nordiska process- och tillverkningsindustrin. Fokus kommer att ligga på Nordifas specialområden textila filtermedia, industriförnödenheter, maskinkomponenter, underhåll mm.

Givetvis kan du även diskutera Nordifas övriga produktsortiment med David.

Har du akuta behov, eller problem med filtermedias livslängd, prestanda, tryckfall etc kan det löna sig att ta en pratstund med David. Samtidigt kan du boka upp Nordifas serviceteam inför sommarens driftsstopp. Du når David på tel 035-174842, mobil 072-2121038 eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen!

NORDIFA AB

To Top