e

Länsförsäkringar får ny profil

FORM2 i Varberg arbetar mycket med bankinredning. Företaget har länge haft ett bra samarbete med Länsförsäkringar, som ibland har ett kommunikativt dilemma när försäkringar, bank och fastighetsmäkleri ska samsas i samma lokal.

När bankrörelsen ville profilera sig valde man att utgå från logotypens färger, och låta allt annat som skapar profilen anpassa sig – från trycksaker och typsnitt till inredning och namnskyltar.

– Vi arbetar sedan flera år tillbaks med filt, säger Benny Arvidsson, VD och produktionschef på FORM2. När vi fick förfrågan om att vara delaktiga i profileringsuppdraget från Länsförsäkringar kändes det naturligt att fortsätta på den inslagna vägen. Dessutom visste vi att Nordifa enkelt kunde tillverka filt i rätt kulörer, både i metervara och som formpressade produkter.

– En del i den nya nya inredningen är den fina röda lampan Hood från Atelje Lyktan. Den kombinerade vi med filtklädda kunddiskar, arbetsbordskärmar och förvaringsmöbler som inte bara hade rätt kulör, utan också gav arbetsplatserna en perfekt ljudmiljö. Vi är faktiskt väldigt nöjda, precis som vår kund, avslutar Benny Arvidsson.

To Top